Έχεις φανταστεί τον εαυτό σου με καλοσχηματισμένους

Brazilian Γλουτούς & επίπεδη κοιλιά;

Φέτος το καλοκαίρι μπορείς να το πετύχεις… Ανακάλυψε μοναδική τεχνολογία μυικής τόνωσης EM-System. Δες τα αποτελέσματα στο σώμα σου 

από ΜΟΛΙΣ 59€!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Πρόλαβε την προσφορά έως 18/5

beautiful-alluring-erotic-woman-in-sexy-lingerie-2021-09-04-04-16-15-utc-scaled.jpg

Τώρα ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε ανορθωμένους γλουτούς και γραμμωμένη κοιλιά!

Το EM System είναι το όνομα της νέας θεραπευτικής τεχνολογίας που βοηθά τις γυναίκες και τους άνδρες να χτίσουν μύες και να σμιλέψουν το σώμα τους και η οποία επιπλέον παρέχει την πρώτη μη επεμβατική διαδικασία τόνωσης γλουτών στον κόσμο.

Η μέθοδος βασίζεται στην εφαρμογή μιας υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Μια μεμονωμένη συνεδρία προκαλεί χιλιάδες ισχυρές μυϊκές συσπάσεις που είναι εξαιρετικά σημαντικές για τη βελτίωση του τόνου και της δύναμης των μυών σας. Μια συνεδρία χρονικής διάρκειας 30 λεπτών ισοδυναμεί με 20000 μυϊκές συσπάσεις.

Με την χρήση της τεχνολογίας HIFEM (ηλεκτομαγνητική εστίαση υψηλής έντασης) ο μυϊκός ιστός εκτίθεται σε εξαιρετικά μεγάλης έντασης μυϊκές συσπάσεις που δεν είναι δυνατό να επιτευχθούν με απλή σωματική άσκηση. Με την περιοδική και συστηματική έκθεση σε τέτοιες συστολές ο μυϊκός ιστός αναγκάζεται να προσαρμοστεί σε αυτή την ακραία συνθήκη.

Οι μύες αποκρίνονται με μια βαθιά αναδιαμόρφωση της εσωτερικής τους δομής, δηλαδή με την ανάπτυξη μυϊκών ινών (μυϊκή υπερτροφία) και τη δημιουργία νέων κλώνων πρωτεϊνών και μυϊκών ινών (υπερπλασία μυών).

Αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα αυξημένη μυϊκή πυκνότητα και όγκο.

Οι μυϊκές συστολές αυξάνουν τη ζήτηση για ενέργεια από τα λιποκύτταρα.Οι εντατικές συσπάσεις μεγάλης έντασης αυξάνουν τον ρυθμό απελευθέρωσης της επινεφρίνης και η απελευθερωμένη επινεφρίνη ενεργοποιεί ένα φαινόμενο μιας εξαιρετικής έντασης λιπόλυσης στα λιποκύτταρα.

Image of a beautiful woman posing in lingerie on a pink colored background
_Viber_2022-05-04_13-06-21-347.jpg

Το λίπος που αποθηκεύεται σε μορφή τριγλυκεριδίων διασπάται σε ελεύθερα λιπαρά οξέα (FFA) και γλυκερόλη τα οποία χρησιμοποιούνται ως πηγές ενέργειας.

Επειδή η διέγερση είναι τόσο γρήγορη και εντατική, η λιποκυτταρική απόκριση είναι μέγιστου βαθμού και τα ελεύθερα λιπαρά οξέα αρχίζουν να συσσωρεύονται υπερβολικά στα λιποκύτταρα.

Η υπερχείλιση των FFA προκαλεί δυσλειτουργία των λιποκυττάρων και πυροδοτεί μια διαδικασία απόπτωσης. Τα νεκρά λιποκύτταρα αποβάλονται μέσω των φυσικών διαδικασιών του οργανισμού.

Έχεις φανταστεί τον εαυτό σου με καλοσχηματισμένους

Brazilian Γλουτούς & επίπεδη κοιλιά;

Φέτος το καλοκαίρι μπορείς να το πετύχεις… Ανακάλυψε μοναδική τεχνολογία μυικής τόνωσης EM-System. Δες τα αποτελέσματα στο σώμα σου 

από ΜΟΛΙΣ 59€!

Το EM-System είναι η απλούστερη μέθοδος για να αποκτήσει κάποιος ένα μυώδες σώμα απαλλαγμένο από πλεονάζον λίπος, μη επεμβατική, εξολοκλήρου φυσική, χωρίς ακτινοβολία και θερμική βλάβη.

sexy-woman-posing-by-the-window-in-daylight-2021-10-01-15-54-18-utc-scaled.jpg
lipogen.jpg
_Viber_2022-05-04_13-06-22-947.jpg-2.jpg

Γνώρισε μας!

Ανακάλυψε το ΝΟ1 κέντρο ιατρικής αισθητικής στην Λαμία!

Είμαστε εδώ… 23 ολόκληρα χρόνια είμαστε κοντά σας για να πετύχουμε μαζί τους στόχους σας για ένα υπέροχο σώμα όπως σας αξίζει!

Όραμα μας είναι να αναδείξουμε την ομορφιά που κρύβεις μέσα σου & να συμβάλλουμε στο να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Για την πραγμάτωση του δίνουμε όλο μας το είναι!

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τον καθένα να γίνει εκείνο που θα μπορούσε να γίνει. Με την αξιοποίηση όλων των εργαλείων που μας προσφέρει η επιστήμη να βοηθάμε τον κάθε ένα από εμάς να φέρνει στην επιφάνεια τα δικά του υπέροχα χαρακτηριστικά συμβάλλοντας έτσι στο να αισθανθεί πληρότητα, αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση.

Η επιστημονική μας ομάδα χαρακτηρίζεται από…

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ

red-bg.jpg

Έχεις φανταστεί τον εαυτό σου με καλοσχηματισμένους Brazilian Γλουτούς & επίπεδη κοιλιά;

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθείς και να προλάβεις την προσφορά.

    * Συναινώ στο ότι το Lipogen και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.